Uusimmat viestit

Viehättävä Pärnu

Pärnu on tuttu lomakohde monelle suomalaiselle matkaajalle. Se on merenrantakaupunki Virossa, vain parin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Siellä on hotelleja, kylpylöitä, upea vanha kaupunki ja erittäin paljon ulkoilumahdollisuuksia. Pärnu sopii koko perheelle ja sinne onkin mukava matkustaa perheen pienempienkin kanssa. Kaupunki kätkee sisälleen mielenkiintoisen historian ja sen ulkopuolelta löytyy täysin koskematonta metsääkin. Pärnuun on helppo… Lue lisää »

Koe Latvian kauneus

Baltian maiden suosio lomakohteena on ruvennut nousemaan. Enää ei suosita pitkiä kaukomatkoja, vaan lomalle voidaan lähteä ihan vain lähimaihinkin. Baltian maat ovatkin näitä kohteita, jotka ovat ruvenneet kiinnostamaan enemmän. Baltian maat ovat edelleenkin hieman mysteerisiä, sillä niissä ei ole vieläkään saatu turistirysiä. Tämä tekeekin kyseisistä maista vieläkin paremman lomailukohteen, sillä maiden jokaista salaisuutta ei olla… Lue lisää »

Perheloma Pärnussa

Pärnu on ollut pitkään yksi suomalaisten lomailijoiden lempikohteista ja se kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Tämä viehättävä pieni rantakaupunki tarjoaa erinomaisen lomanviettopaikan lapsiperheille. Liikkuminen on helppoa paikan päällä kävellen, mutta bussit ja taksit tarjoavat myös hyvät kulkuyhteydet. Tekemistä riittää kesällä koko perheelle, eikä Pärnussa tylsyys iske talvisinkaan. Pärnuun on Suomesta helpot kulkuyhteydet. Meren ylitys Helsingistä Tallinnaan… Lue lisää »

↑ Top of Page