Uusimmat viestit

Baltian maiden hurmaavat pääkaupungit

Baltian maiden vierailut on varmasti helpointa aloittaa niiden pääkaupungeista. Kaikilla kaupungeilla on omat luonteensa, ja niihin on helppo matkustaa Suomesta ja muualta Euroopasta. Yhteistä kaupungeille on niiden kauniit historialliset vanhat kaupungit, ja kaunis arkkitehtuuri. Viron Tallinna Tallinna on monelle Suomalaiselle tuttu halpojen alkoholijuomien haku paikkana. Kaupungilla on kuitenkin paljon muutakin annettavaa. Tallinnan historia Hansa liigan… Lue lisää »

Adrenaliini addiktien baltian maiden lomat

Baltian maissa matkailijaa odottavat komeat maisemat, maaseudun rauha, ja vilkkaat pääkaupungit. Makuelämysten perässä juoksevat turistit saavat vatsansa täyteen perinteisistä juomista ja ruoista, ja kulttuuria kaipaavat voivat ihastella kaupunkien kaunista arkkitehtuuria. Mutta kuinkas sitten ne meistä jotka tarvitsevat loma reissuillaankin vauhtia ja vaaratilanteita, tai ainakin jonkin tyyppistä järjestettyä urheilua.

Makumatkalle Baltian maihin

Baltian maiden kiertäminen on antoisaa puuhaa hyvän ruoan ja juoman ystäville. Maiden sijainti idän, lännen, ja pohjoisen kohtauspisteessä takaa runsaasti vaihtelua paikallisessa tarjonnassa. Vaikka maat ovat hyvin pitkälle säilyttäneet perinteiset identiteettinsä, nuoren ravintola porukan keskuudessa tarjontaan tuodaan myös moderneja makuyhdistelmiä.

↑ Top of Page