Uusimmat viestit

Koe Latvian kauneus

Baltian maiden suosio lomakohteena on ruvennut nousemaan. Enää ei suosita pitkiä kaukomatkoja, vaan lomalle voidaan lähteä ihan vain lähimaihinkin. Baltian maat ovatkin näitä kohteita, jotka ovat ruvenneet kiinnostamaan enemmän. Baltian maat ovat edelleenkin hieman mysteerisiä, sillä niissä ei ole vieläkään saatu turistirysiä. Tämä tekeekin kyseisistä maista vieläkin paremman lomailukohteen, sillä maiden jokaista salaisuutta ei olla… Lue lisää »

Perheloma Pärnussa

Pärnu on ollut pitkään yksi suomalaisten lomailijoiden lempikohteista ja se kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Tämä viehättävä pieni rantakaupunki tarjoaa erinomaisen lomanviettopaikan lapsiperheille. Liikkuminen on helppoa paikan päällä kävellen, mutta bussit ja taksit tarjoavat myös hyvät kulkuyhteydet. Tekemistä riittää kesällä koko perheelle, eikä Pärnussa tylsyys iske talvisinkaan. Pärnuun on Suomesta helpot kulkuyhteydet. Meren ylitys Helsingistä Tallinnaan… Lue lisää »

Miksi kannattaa matkustaa Vilnaan

Pariisi, Lontoo ja Barcelona on nähty, ja Tallinnassakin on jo turistirysän tuntua. Minne kaupunkilomailijan kannattaa suunnata seuraavaksi? Moni lähtee helposti merta edemmäs kalaan, sillä onni saattaa löytyä lähempää kuin arvaisikaan. Vilna, Liettuan pääkaupunki, on vakaasti kohoamassa kaupunkimatkaajien ranking-listalla. Siellä on parasta käydä nyt, ennen kuin massat löytävät tämän aarteen.

Tallinnasta löytyy aina uutta

↑ Top of Page