Uusimmat viestit

Perheloma Pärnussa

Pärnu on ollut pitkään yksi suomalaisten lomailijoiden lempikohteista ja se kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Tämä viehättävä pieni rantakaupunki tarjoaa erinomaisen lomanviettopaikan lapsiperheille. Liikkuminen on helppoa paikan päällä kävellen, mutta bussit ja taksit tarjoavat myös hyvät kulkuyhteydet. Tekemistä riittää kesällä koko perheelle, eikä Pärnussa tylsyys iske talvisinkaan. Pärnuun on Suomesta helpot kulkuyhteydet. Meren ylitys Helsingistä Tallinnaan… Lue lisää »

Miksi kannattaa matkustaa Vilnaan

Pariisi, Lontoo ja Barcelona on nähty, ja Tallinnassakin on jo turistirysän tuntua. Minne kaupunkilomailijan kannattaa suunnata seuraavaksi? Moni lähtee helposti merta edemmäs kalaan, sillä onni saattaa löytyä lähempää kuin arvaisikaan. Vilna, Liettuan pääkaupunki, on vakaasti kohoamassa kaupunkimatkaajien ranking-listalla. Siellä on parasta käydä nyt, ennen kuin massat löytävät tämän aarteen.

Baltian risteilyt

Risteilyalus on matkustaja-alus, jota käytetään virkamatkoihin, kuten matkaan itse, aluksen mukavuudet ja toisinaan eri kohteet, eli satamat ovat osa matkustajien kokemusta. Kuljetus ei ole ainoa tarkoitus matkoilla, erityisesti risteilyillä, jotka palaavat matkustajia alkuperäiseen satamaansa. Risteilyaluksilla tehdään risteilyjä mihinkään risteilyihin tai mihin tahansa matkoihin.

↑ Top of Page